31 Çekerken arkadaşının annesine yakalanıyor

Agatha sokağın karşısında oturuyordu. Neredeyse on beş yıldır komşuyduk ama hiç etkileşimimiz olmamıştı. Ona hep uzaktan hayranlık duymuştum ama hiçbir zaman ona yaklaşacak cesareti kendimde bulamamıştım. Kırklı yaşlarının sonlarındaydı, kalp şeklindeki yüzünü çerçeveleyen koyu renkli, kıvırcık saçları vardı. Gözleri kahverenginin koyu bir tonundaydı ve her gülümsediğinde parıldıyor gibiydi. Vücudu kıvrımlıydı, dolgun göğüsleri ve yuvarlak, dolgun bir poposu vardı. Kendimi sık sık ellerimi onun tatlı vücudunda gezdirmenin nasıl bir şey olacağını hayal ederken bulurdum.
Bir gün çöpü çıkarırken Agatha’nın bana doğru yürüdüğünü gördüm. Göğüs dekoltesini kışkırtıcı bir şekilde ortaya çıkaran dar, dekolteli bir üst giymişti. Eteği kalçalarını sarıyordu ve uzun, düzgün bacaklarını vurgulayan bir çift topuklu ayakkabısı vardı. Bana doğru kasıla kasıla yürümesini izlerken sikimin pantolonumun içinde seğirdiğini hissedebiliyordum.
“Hey, Agatha,” diye selamladım onu, sıradan görünmeye çalışarak.
“Merhaba, [İsim],” diye cevap verdi, sesi boğucu ve pürüzsüzdü. “Seni bir süredir görmüyordum. Nasılsın?”
“İyiyim,” diye cevap verdim, çok ileri gitmeden onunla göz teması kurmaya çalışarak. “Sadece iş ve diğer şeylerle meşguldüm.”
“Bu anlaşılabilir bir şey,” dedi ve bana sıcak bir gülümseme gösterdi. “Ama kendine de zaman ayırmalısın, biliyorsun. Hayat sürekli çalışmak için çok kısa.”
“Haklısın,” diye onayladım, içimi bir cesaret dalgasının kapladığını hissettim. “Belki bir ara kahve içebiliriz? Arayı kapatmak için.”
Agatha bir an tereddüt etti ama sonra başını salladı. “Elbette, kulağa harika bir fikir gibi geliyor. Neden yarın sabah şehir merkezindeki kafede buluşmuyoruz? Saat on gibi diyelim mi?”
“Harika, orada görüşürüz,” diye cevap verdim, onunla daha fazla zaman geçirme ihtimalinin heyecanını hissediyordum.
Ertesi gün, kahve randevumuza geç kalmak istemediğim için kafeye erken gittim. Agatha içeri girdiğinde, nefesimin altında kısık bir ıslık çalmaktan kendimi alamadım. Sıkı kollarını ve bacaklarını gösteren çiçekli bir sundress giymişti. Saçları omuzlarının hemen altına düşen gevşek buklelerle şekillendirilmişti.
Masaya yaklaşırken ona “Bugün çok güzel görünüyorsun,” diye iltifat ettim.
“Teşekkür ederim, [İsim],” dedi, yanakları hafifçe kızarmıştı. “Bu kadar övgü beklemiyordum.”
“Bu doğru,” diye ısrar ettim, onu gördüğümde aletimin sertleşmeye başladığını hissettim.
Sonraki bir saati çocukluklarımızdan şu anki işlerimize kadar her konuda sohbet ederek geçirdik. Sohbet zahmetsizce aktı ve kendimi her geçen dakika ondan daha fazla etkilenirken buldum.
Vedalaşırken, kahve randevumuzun sona eriyor olmasından dolayı bir hayal kırıklığı hissetmekten kendimi alamadım. Ama sonra, sanki düşüncelerimi hissetmiş gibi, Agatha bana doğru eğildi ve kulağıma fısıldadı, “Bugün gerçekten harika zaman geçirdim. Belki bunu bir ara tekrar yapabiliriz?”
“Çok isterim,” diye cevap verdim, sesim ancak fısıltıyı geçiyordu.
“Güzel,” dedi, konuşurken dudakları kulak mememe değiyordu. “İrtibatta olacağım.”
Sonraki birkaç hafta boyunca Agatha ve ben düzenli olarak buluşmaya devam ettik. Parkta yürüyüşlere çıktık, göl kenarında piknik yaptık ve hatta birlikte birkaç konsere katıldık. Her buluşmamızda kendimi ona daha da aşık olurken buluyordum.
Bir akşam, özellikle romantik bir akşam yemeğinden sonra, Agatha beni bir şeyler içmek için evine davet etti. Kanepesinde oturup kırmızı şarabımızı yudumlarken, aramızdaki cinsel gerilimin her geçen saniye daha da arttığını hissedebiliyordum.
“Biliyor musun, [İsim],” diye başladı Agatha, sesi baştan çıkarıcı bir mırıltıya dönüşmüştü. “Son zamanlarda seni çok düşünüyorum.”
“Öyle mi?” Sesim biraz boğuk çıkmıştı.
“Evet,” dedi, gözleri benimkilerle buluştu. “Vücudunun her santimini tatmayı ne kadar istediğimi düşünüyordum.”
Bununla birlikte bana doğru eğildi ve dudaklarını dudaklarıma bastırdı. Dilinin dudaklarımı yokladığını, içeri girmek istediğini hissedebiliyordum. Dudaklarımı ayırdım ve dilinin ağzımın içine girmesine izin verdim. Tutkuyla öpüştük, dillerimiz ateşli bir dansla birbirine karıştı.
Biz öpüşmeye devam ederken, Agatha’nın elleri vücudumu keşfetmeye başladı. Parmaklarını saçlarımda, boynumda ve göğsümde gezdirdi. Aletimin pantolonumun içinde acı verici bir şekilde zonkladığını hissedebiliyordum, serbest kalmak için çaresizdim.
Öpüşmemizi kesen Agatha yavaşça gömleğimin düğmelerini açmaya başladı. Parmaklarını açıkta kalan göğsümün üzerinde gezdirdi, dokunuşu tüy kadar hafif ve alaycıydı. Kulak mememi kemirmeye başladığında kısık bir inilti çıkardım, nefesi tenime karşı sıcaktı.
“Tanrım, çok seksisin,” diye homurdandım, ellerim kalçalarına doğru yol buldu.
“Şu anda seni ne kadar istediğimi bilemezsin,” diye fısıldadı Agatha, gözleri arzuyla kararmıştı.
Bununla birlikte kucağıma tırmandı ve üzerime oturdu. Sıcak, ıslak amının pantolonumdaki şişkinliğe baskı yaptığını hissedebiliyordum. Kendini bana doğru sürtmeye başladı, hareketleri yavaş ve kasıtlıydı.
“Kahretsin Agatha,” diye soludum, ellerim kalçalarını sıkıca kavramıştı. “Beni delirtiyorsun.”
“İyi,” diye cevap verdi, sesi boğucu ve baştan çıkarıcıydı. “Çünkü henüz seninle işim bitmedi bile.”
Bununla birlikte, aşağı uzandı ve kendi elbisesinin düğmelerini açmaya başladı. Çıplak bedenini daha fazla ortaya çıkardıkça, sikimin pantolonumun içinde acı verici bir şekilde seğirdiğini hissettim.
“Tanrım, vücudun inanılmaz,” diye inledim, gözlerim açıkta kalan teninin her santimini yutuyordu.
“Teşekkür ederim,” diye cevap verdi, ağzının kenarlarında nazlı bir gülümseme oynuyordu. “Ama henüz göstermeyi bitirmedim.”
Bununla birlikte, kucağımdan kalktı ve elbisesinin bir kumaş havuzu içinde yere düşmesine izin verdi. Şimdi karşımda çırılçıplak duruyordu, dolgun göğüsleri aldığı her nefeste kabarıyordu.
“Nerede kalmıştık?” diye sordu, gözleri benimkilerle buluştu.
“Sanırım seni anlamsızca becermek üzereydim,” diye homurdandım, ellerim pantolonumun fermuarına uzanmaya başlamıştı bile.
Agatha aletimi pantolonumdan çıkarmak için çırpınışımı izlerken alçak sesle, boğucu bir kahkaha attı. “Görünüşe göre biraz yardıma ihtiyacın var.”
Bununla birlikte bir adım öne çıktı, elleri pantolonumu indirmeme yardım etmek için aşağı uzandı. Pantolonumu kalçalarımın üzerinden indirdiğinde, sikim serbest kaldı ve onun önünde hazır olda durdu.
“Oh, vay canına,” diye haykırdı, sert, zonklayan sikimi görünce gözleri şaşkınlıkla açıldı. “Bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum.”
“Artık biliyorsun,” diye cevap verdim, sesim biraz nefessiz çıkıyordu. “Ve onu senin dar, ıslak amının derinliklerine kaydırmak için sabırsızlanıyorum.”
“Öyle mi?” Agatha sordu, sesi alaycı ve şakacıydı. “Peki, neden buraya gelip bana neye sahip olduğunu göstermiyorsun?”
Bununla birlikte, bana yuvarlak, dolgun kıçını mükemmel bir şekilde görebilmem için hafifçe eğilerek arkasını döndü. Bacaklarının arasında parlayan ıslaklığı görebiliyordum, bu da o anda ne kadar tahrik olduğunun açık bir göstergesiydi.
Hiç tereddüt etmeden öne doğru bir adım attım ve tam arkasına geçtim. Ellerimi kıçının üzerinde gezdirdim, dolgun yanaklarını sıktım ve yoğurdum. Kıçına masaj yapmaya başladığımda alçak, boğucu bir inilti çıkardı, parmaklarım yumuşak, esnek etine derinlemesine kazdı.
“Oh, kahretsin, bu çok iyi hissettiriyor,” diye inledi, sesi biraz nefessiz çıkıyordu. “Ama şimdi beni becermene ihtiyacım var, [İsim]. O büyük, sert sikini dar, ıslak amımın derinliklerine sokmanı istiyorum.”
“Zevkle,” diye homurdandım, ellerim kalçalarını sıkıca kavradı.
Hızlı bir hareketle sikimi onu bekleyen amının derinliklerine soktum. Kendimi kabzasına kadar içine gömdüğümde yüksek sesle, gırtlaktan gelen bir zevk çığlığı attı. Sıkı, ıslak amcığının sikimi sıkıca kavradığını hissedebiliyordum, sanki her son damla döl için onu sağmaya çalışıyormuş gibi.
“Oh, Tanrım, evet,” diye inledi Agatha, ben onu uzun ve derin darbelerle sikmeye başladığımda vücudu benimkine karşı ileri geri sallanıyordu. “Beni daha sert becer, [İsim]. Büyük, sert sikinin her bir santiminin dar, ıslak amıma girip çıktığını hissetmek istiyorum.”
“Dileğin benim için emirdir,” diye cevap verdim, kendi bedenim üzerindeki kontrolümü sürdürmek için mücadele ederken sesim biraz gergin çıkıyordu.
Agatha bacaklarının arasına uzandı, parmakları kendi klitorisine giden yolu buldu. Hassas sinir demetini ovmaya ve masaj yapmaya başladı, hareketleri yavaş ve kasıtlıydı. Kendini uyarmaya devam ederken amının sikimin etrafında kenetlenip açıldığını hissedebiliyordum.
“Oh, kahretsin, evet,” diye haykırdı, onu uzun, derin vuruşlarla becermeye devam ederken vücudu zevkle titriyordu. “Çok yaklaştım, [İsim]. Büyük, sert sikinin her tarafına boşalmaya çok yaklaştım.”
“Benim için boşal bebeğim,” diye homurdandım, ellerim kalçalarını sıkıca kavrarken onu uzun, derin vuruşlarla becermeye devam ettim. “Sıkı, ıslak amcığının sikimdeki son damla dölleri de sağdığını hissetmek istiyorum.”
Bununla birlikte, Agatha tüm vücudu güçlü orgazmının gücüyle sarsılırken yüksek sesle, gırtlaktan gelen bir zevk çığlığı attı. Am kaslarıyla sikimi sıkıca kavradı ve her son damla döl için onu sağdı. Kendi orgazmımın taşaklarımın derinliklerinde biriktiğini ve her an içimden patlamakla tehdit ettiğini hissedebiliyordum.
“Oh, lanet olsun, evet,” diye inledim, onu uzun, derin vuruşlarla becermeye devam ederken vücudum zevkle titriyordu. “O daracık, ıslak amının içine öyle bir boşalacağım ki bebeğim. Seni sıcak, yapışkan döllerimin her bir damlasıyla dolduracağım.”
Bununla birlikte, kendi orgazmım nihayet içimden patlarken yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk çığlığı attım. Sikimin onun içinde acıyla zonkladığını, bekleyen amının derinliklerine sıcak, yapışkan döllerimi jet üstüne jet pompaladığını hissedebiliyordum.
“Oh, Tanrım, evet,” diye inledi Agatha, kendi klitorisine masaj yapmaya devam ederken vücudu hâlâ zevkten titriyordu. “Kahretsin, bu çok iyiydi, [İsim]. Bunun ne kadar harika bir his olduğuna inanamıyorum.”
“Bunun geldiği yerde daha çok var,” diye cevap verdim, sesim biraz nefessiz çıkıyordu. “Çünkü seni tekrar tekrar anlamsızca becermeyi planlıyorum bebeğim. Seni öyle bir boşaltmak istiyorum ki kendi adını bile unutacaksın.”
“Sözler, sözler,” diye alay etti Agatha, gözleri benimkilerle buluştu. “Ama itiraf etmeliyim ki, ikinci tur için fazlasıyla hazırım.”
Bununla birlikte, tekrar kucağıma tırmandı ve bir kez daha bana sarıldı. Kendini bana doğru sürtmeye başladığında sıcak, ıslak amının pantolonumdaki şişkinliğe doğru bastırdığını hissedebiliyordum. Aşağı uzandım, ellerim onun dolgun, yuvarlak göğüslerine giden yolu buldu. Yumuşak, esnek etine masaj yapmaya ve yoğurmaya başladım, parmaklarım sert, dik meme uçlarını çimdikledi ve çekti.
“Kahretsin, çok seksisin,” diye inledim, sesim biraz boğuk çıkıyordu. “Sana doyamıyorum Agatha.”
“Ben de sana doyamıyorum, [İsim],” diye cevap verdi, gözleri benimkilerle buluştu. “Ama içimden bir ses yarın sabah ikimizin de fena halde ağrıyacağını söylüyor.”
“Eh, bu almaya fazlasıyla istekli olduğum bir risk,” diye cevap verdim, ellerim kalçalarını sıkıca kavrarken onu bir kez daha uzun, derin vuruşlarla becermeye başladım. “Çünkü seni tekrar tekrar anlamsızca becermeyi planlıyorum bebeğim. Seni öyle bir boşaltmak istiyorum ki kendi adını bile unutacaksın.”
Ve böylece birbirimizi vahşi, umursamaz bir şekilde becermeye devam ettik, kendimizi tamamen ortak tutkumuzun ham, ilkel zevkine teslim ederken vücutlarımız mükemmel bir uyum içinde birlikte hareket ediyordu.

Hikayeyi oku! KAPAT!
XXXXX Sponsor Bağlantılar:
porno

Bi yorum bırak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*