Üvey kardeşi ve arkadaşını götünden sikiyor
Miami’de sıcak bir yaz akşamıydı ve güneş yeni batıyor, şehrin siluetine altın bir parıltı yayıyordu. Hareketli South Beach bölgesinde, iki muhteşem kadın, Bella ve Natalia, tahta kaldırım boyunca yürüyor, kalçaları her adımda baştan çıkarıcı bir şekilde sallanıyordu. İkisi de uzun boylu ve kıvrımlıydı, uzun, siyah saçları ve her erkeğin başını döndürebilecek kıvrımları vardı.
Delici yeşil gözleriyle çarpıcı bir Latin olan Bella, her kıvrımını saran, geniş göğüslerini ve mükemmel yuvarlak poposunu vurgulayan dar kireç yeşili bir elbise giymişti. Altın-kahverengi teni solmakta olan güneş ışığında parlıyor ve gözleri muziplikle ışıldıyordu.
Büyüleyici mavi gözlere sahip muhteşem bir sarışın olan Natalia, şehvetli vücudunu ve kendi kışkırtıcı derisini sergileyen, vücudu saran pembe bir elbise giymişti. Açık renkli saçları yumuşak, gevşek bukleler halinde sırtından aşağı dökülüyor ve kırmızı lekeli dudakları arkadaşına şakacı bir şekilde bakarken baştan çıkarıcı bir gülümsemeye dönüşüyordu.
İki kadın bütün akşam birbirlerine bakmışlardı ve birbirlerine duydukları arzu aşikârdı. O gece erken saatlerde yerel bir barda tanışmışlar ve kalabalık dans pistinde göz göze gelmişlerdi. Aralarındaki kimya inkâr edilemezdi ve o zamandan beri ayrılmaz bir ikili olmuşlardı.
Tahta kaldırım boyunca yürürken, kahkahaları çarpan dalgaların sesine karışıyordu. Şakacı bakışlar ve alaycı gülümsemeler atıyorlar, aralarındaki gerilim her geçen an daha da artıyordu.
Sonunda Bella daha fazla dayanamadı. Olduğu yerde durdu, Natalia’ya döndü ve onunla göz göze geldi. “Biliyor musun,” diye başladı, sesi alçak ve boğucuydu, ”bütün gece seni düşündüm.”
Natalia’nın gözleri heyecanla açıldı ve alt dudağını ısırdı, gözleri arzuyla yanıyordu. “Gerçekten mi?” diye mırıldanarak Bella’ya bir adım daha yaklaştı. “Peki sen ne düşünüyordun?”
Bella uzandı ve parmak uçlarını Natalia’nın köprücük kemiği boyunca gezdirdi, gözleri arkadaşınınkilerden hiç ayrılmadı. “O tatlı dudaklarının sikimin etrafına sarıldığında tadının nasıl olacağını hayal ediyordum,” diye fısıldadı, sesinden şehvet damlıyordu.
Natalia usulca nefes aldı, gözleri uyarılmışlıkla karardı. Uzandı ve Bella’nın bileğini tutarak elini kıçına doğru çekti. “O zaman şanslısın,” diye mırıldandı, sesi arzudan boğuklaşmıştı. “Çünkü ben de tam olarak aynı şeyi hayal ediyordum.”
Bununla birlikte Natalia eğildi ve Bella’nın dudaklarını tutkulu bir öpücükle yakaladı. Dilleri iç içe geçti, birbirlerinin ağızlarını hararetle keşfettiler. Onlar öpüşürken, Bella’nın eli Natalia’nın kıçından kıvrımlı beline ve nihayet dolgun, yuvarlak göğüslerine doğru hareket etti. Onları sıkıca kavrayarak Natalia’dan yumuşak bir inilti çıkardı.
Öpüşmelerini kesen Bella, Natalia’nın gözlerinin içine baktı ve hınzırca sırıttı. “Hadi buradan çıkalım,” diye önerdi, sesi arzuyla kalınlaşmıştı. “Sana ne kadar iyi hissettirebileceğimi göstermek istiyorum.”
Natalia hevesle başını salladı, gözleri beklentiyle parlıyordu. “Yolu göster o zaman,” diye fısıldadı, sesi fısıltının biraz üzerindeydi.
Bella Natalia’nın elini tuttu ve iki kadın el ele Bella’nın yakındaki dairesine doğru yürüdü. Miami’nin kalabalık caddelerinde ilerlerken kalçaları senkronize bir şekilde sallanıyor, vücutları sanki tek bir vücutmuş gibi hareket ediyordu.
Bella’nın dairesine vardıklarında kapıdan içeri girdiler, dudakları tutkulu bir kucaklaşmayla kilitlenmişti. Giysileri yere saçılmadan ve ikisi de çırılçıplak kalmadan önce yatak odasına zar zor ulaşabildiler.
Bella Natalia’yı yatağa geri itti, gözleri aç bir şekilde arkadaşının şehvetli vücudunda geziniyordu. Yatağın üzerine sürünerek Natalia’nın açılmış bacaklarının arasına yerleşti. Eğilerek dilini Natalia’nın ıslak, parlayan yarığı boyunca gezdirdi ve onun uyarılmışlığının tadını çıkardı.
“Mmm, tadın çok lezzetli,” diye inledi Bella, sesi arzuyla doluydu. “Bütün gün senin amını yiyebilirim.”
Natalia yumuşak bir inilti çıkardı, kalçaları Bella’nın diliyle buluşmak için yukarı kalktı. “Ah, kahretsin, evet,” diye inledi, parmakları Bella’nın koyu renk saçlarına dolanmıştı. “Tam orada, bebeğim, aynen böyle.”
Bella Natalia’nın klitorisini yalamaya ve emmeye devam ederken, parmakları arkadaşının damlayan ıslak amının içinde yollarını buldu. Onları onun içine doğru itti ve G noktasına masaj yapmak için kıvırdı.
“Tanrım, Bella, o kadar sert boşalacağım ki,” diye nefes nefese kaldı Natalia, vücudu zevkten titriyordu. “Lütfen durma bebeğim, parmaklarınla beni becermeye devam et.”
Bella hınzırca sırıttı, Natalia’nın dudaklarından kaçan her nefes ve inilti ile kendi uyarılması büyüyordu. Arkadaşının amcığı üzerinde sihrini konuşturmaya devam etti ve onu kendinden geçmenin sınırına daha da yaklaştırdı.
Sonunda, Natalia orgazmın eşiğindeyken, Bella parmaklarını arkadaşının amından çıkardı. Natalia’nın vücudunda yukarı doğru hareket etti ve kalın, sert horozunun başını girişine yerleştirdi.
“Bunun için hazır mısın bebeğim?” Bella, sesi arzuyla boğuklaşarak sordu. “Çünkü o daracık küçük amını daha önce hiç sikilmediğin gibi sikmek üzereyim.”
Natalia hevesle başını salladı, gözleri heyecanla parlıyordu. “Evet, lütfen Bella,” diye yalvardı, sesi şehvetle doluydu. “Senin o koca sikini içimde hissetmek istiyorum.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. Yavaşça sikinin başını Natalia’nın amının içine itti ve onu saran sıkı, ıslak sıcaklığın hissinin tadını çıkardı. Kalçalarını itmeye başladığında, horozunu arkadaşının içinde daha derine ve daha derine sürerken, Natalia yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inilti çıkardı.
“Ah, siktir, evet, daha sert, Bella, daha sert,” diye soludu Natalia, kalçaları Bella’nın itişlerini karşılamak için yukarı kalktı. “Tanrım, içimde çok iyi hissediyorsun.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri Natalia’nınkilerle kilitlendi. “Sana kendini iyi hissettirebileceğimi söylemiştim, değil mi?” diye alay etti, sesi şehvet doluydu. “Ve henüz seninle işimi bitirmeye yakın bile değilim.”
Onlar sevişmeye devam ederken, inlemeleri ve zevk çığlıkları her geçen an daha yüksek ve daha çılgınca büyürken, Bella uzandı ve Natalia’nın kıçını tuttu, onu daha yakına çekti ve horozunu daha da derine soktu.
“Oh, kahretsin, evet, bebeğim, tam orası,” diye nefes nefese kaldı Natalia, gözleri zevkten başının içinde geri dönüyordu. “Tanrım, o kadar sert boşalacağım ki.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. “İşte bu bebeğim,” diye teşvik etti, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Benim için boşal Natalia. Sikimin her tarafına boşalmanın ne kadar güzel bir his olduğunu hissetmeme izin ver.”
Bununla birlikte, Natalia’nın vücudu gerildi ve orgazmı güçlü bir dalgayla onu yıkarken yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı. Amcığı Bella’nın sikinin etrafında sıkıca kenetlendi ve dölünün her son damlası için onu sağdı.
Natalia orgazmdan inerken, Bella yüksek sesli, ıslak bir patlamayla sikini arkadaşının amından çıkardı. Natalia’ya baktı, gözleri arzuyla parlıyordu.
“Şimdi sana bütün gece özlemini çektiğin anal sikişi yapmanın zamanı geldi,” diye mırıldandı Bella, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Bunun için hazır mısın bebeğim?”
Natalia hevesle başını salladı, gözleri heyecanla parlıyordu. “Evet, lütfen Bella,” diye yalvardı, sesi şehvetle doluydu. “O koca sikinin daracık kıçımın derinliklerinde kaydığını hissetmek istiyorum.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. Komodinden bir şişe kayganlaştırıcı aldı ve parmaklarına bol miktarda fışkırttı. Sonra aşağı uzandı ve Natalia’nın küçük, sıkı göt deliğine masaj yapmaya başladı, kayganlaştırıcıyı onun içinde derinlemesine işledi.
“Oh, kahretsin, evet, tam orası, Bella,” diye soludu Natalia, gözleri zevkle başının içinde geriye doğru yuvarlandı. “Tanrım, parmakların kıçımın içinde çok iyi hissediyor.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri Natalia’nınkilerle kilitlendi. Daha sonra sikinin başını arkadaşının daracık göt deliğine yerleştirdi. Yavaşça horozunun başını Natalia’nın kıçının içine itti, onu saran sıkı, dirençli ısının hissinin tadını çıkardı.
“Oh, kahretsin, evet, bebeğim, tam orada,” diye nefes aldı Natalia, gözleri şehvetle parlıyordu. “Tanrım, sikin kıçımın içinde çok iyi hissettiriyor.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. Kalçalarını itmeye başladı, horozunu Natalia’nın sıkı küçük kıçının içinde daha derine ve daha derine sürdü. Onu becerdikçe, inlemeleri ve zevk solukları her geçen an daha yüksek sesle ve daha çılgınca büyüdü.
“Oh, kahretsin, evet, bebeğim, tam orada,” diye soludu Bella, gözleri zevkle başının içinde geri dönüyordu. “Tanrım, vücudumun içinde kendini çok iyi hissediyorsun.”
Natalia uzandı ve kendi klitorisine masaj yapmaya başladı, parmakları Bella’nın itişleriyle aynı anda hareket ediyordu. Onu becermeye devam ettikçe, inlemeleri ve zevk solukları her geçen an daha yüksek sesle ve daha çılgınca büyüdü.
Sonunda, Bella orgazmın eşiğindeyken, yüksek sesli, ıslak bir patlamayla sikini Natalia’nın kıçından çıkardı. Natalia’ya baktı, gözleri arzuyla parlıyordu.
“Sikimin üzerinde kendi kıçını tatmaya hazır mısın bebeğim?” Bella sordu, sesi arzu ile boğuktu. “Çünkü dölümün her son damlasını yutarken inlediğini ve nefes nefese kaldığını duymak istiyorum.”
Natalia hevesle başını salladı, gözleri heyecanla parlıyordu. “Evet, lütfen Bella,” diye yalvardı, sesi şehvetle doluydu. “Dölünü dilimin üzerinde tatmak istiyorum.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. Daha sonra sikinin başını Natalia’nın dudaklarına yerleştirdi. Yavaşça sikinin başını Natalia’nın ağzının içine itti ve onu saran sıcak, ıslak ısının hissinin tadını çıkardı.
Natalia Bella’nın sikini emmeye başladığında, inlemeleri ve zevk solukları her geçen an daha yüksek sesle ve daha çılgınca büyüdü. Uzandı ve Bella’nın taşaklarına masaj yapmaya başladı, arkadaşından yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı.
Sonunda, Bella tam orgazmın eşiğindeyken, yüksek sesli, ıslak bir patlamayla sikini Natalia’nın ağzından çıkardı. Natalia’ya baktı, gözleri arzuyla parlıyordu.
“Oh, kahretsin, evet, Natalia, çok sert boşalacağım,” diye nefesini tuttu Bella, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Dölümün her son damlasını yutmanı istiyorum.”
Natalia hevesle başını salladı, gözleri heyecanla parlıyordu. “Evet, lütfen Bella,” diye yalvardı, sesi şehvetle doluydu. “Dölünü dilimin üzerinde tatmak istiyorum.”
Bununla birlikte, Bella orgazmı güçlü bir dalgayla onu yıkarken yüksek sesle, gırtlaktan bir zevk inlemesi çıkardı. Aleti zonkladı ve nabız gibi attı, sperminin kalın, kremsi iplerini Natalia’nın boğazının derinliklerine fırlattı.
Bella orgazmdan inerken, Natalia dudaklarını yalayarak temizledi ve Bella’nın dilindeki dölünün tadını çıkardı. Gözleri heyecanla parlayan arkadaşına baktı.
“Oh, kahretsin, evet, Bella, bu inanılmazdı,” diye nefes nefese kaldı Natalia, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Hayatım boyunca hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.”
Bella hınzırca sırıttı, gözleri arzuyla parlıyordu. “Bebeğim, bu sadece başlangıç,” diye mırıldandı, sesi şehvetle kalınlaşmıştı. “Çünkü seninle işim henüz bitmedi bile.”
Bununla birlikte, iki kadın yatağa geri yığıldı, vücutları terli, doygun bir yığın halinde birbirine dolandı. Orada yatarken, kalpleri göğüslerinde çılgınca çarparken, bunun birlikte inanılmaz derecede sıcak ve buharlı bir gece olmayı vaat eden şeyin sadece başlangıcı olduğunu biliyorlardı.

Hikayeyi oku! KAPAT!
XXXXX Sponsor Bağlantılar:
porno

Bi yorum bırak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*